Sommar 2015

 
 
 
Asalamu alaykum.
 
En ovanlig söndag spenderades i vår kära väns lilla gulliga sommarstuga någonstan i en by.
När man grillar med 5 pers fast ingen riktigt vet ens hur man tänder en grill SubhanAllah.
Bränna en hamburgare för att testa livet.
Efter att ha vräkt i sig för mycket valde en del läsa andra hoppa långt.
Ibland behövs bara fint väder och najs people :D
 
Ordna något kul med dina vänner för att "fira" att sommarlovet kicka igång eller att ni skall ta studenten. 
Det behöver inte vara stort, utan bara gör en liten picknik eller segla.
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Mitt liv 29

Asalamu alaykum.
 
 
Del 2
 
 
- Undrar om han vet att hon får hot dagligen på telefon.Systrar sviker inte varandra. Hemligheter finns där för en anledning, eller? För varje sanning finns det en lögn. Krossa inte bara mitt hjärta.
 
Han åkte iväg. Hon led.
 
Systern i blå sitter framför oss med darriga händer. Hon berättar som det vore igår allt skedde. Sabinas ögon lyser. Undrar om människor kan bindas genom hårda prövningar ...
 
Jag mår OK , kommer hem lite senare stannar hos mama idag / Zahra
 

Snabbt skickar jag iväg det. Hoppas han får meddelandet i god tid. Vår relation på sistonde har varit sådär. Inga små gulliga meddelanden , int ens morgonkaffe re. Allt är mitt fel , hur mycket har jag gömt undan? Han kanske har blivit kall efter allt det här. 
 
Men det är inte som att han inte tagit ansvar. Allt han gör är chilla på gymmet och plugga som akhira aldrig fanns. Alltså missförstå inte mig , men varför sätta sina vänner framför din fru?
 
- Det blir 35 kr Amo. Jag sneglar mot de sista ören i plånboken. Vad gör man inte för Redbull och lite tuggummi. 
 
Skolan ger mig ångest. Varje uppgift är ett berg någonstans i världen. Och jag undviker folk för drama finns och det är bara att leva. Förra veckan cirkulera bilder på hon där , idag sitter hon vid bibblan och ignorerar världen. Alla har sina problem, vilka är dina?
 
Story - Mitt liv | | En kommentar |

Nostalgi

Asalamu alaykum.
 
 
00:31
 
...
 
Har inte ens tagit av mig den randiga klänningen eller min blå sjal för den delen. Har pratat ett tag med mors närmaste vän , som vanligt handlar det om råd angående mitt sätt att vara. #Carefree lifestyle uppskattas nog inte av mina närmaste äldre, tron om att jag en dag kommer bry mig om att se bra ut inför folk är viktigare enligt dom. 
 
Idag fyllde jag år. Kändes smått najs faktiskt. Det är nu jag äntligen kan se mig själv ur andras ögon. Kanske har jag växt upp. Alla dumheter jag gjort #fortfarandegör. Ibland vet jag inte hur folk i min omgivning står ut med mig. I guess de ändå låtit mig växa som person.
 
Hastiga telefonsamtal och blinkande Facebook sms. Jag känner inte längre att människors problem behöver vara mina. Ibland måste man bara sitta ner och låta dom föra orden. Helt enkelt släppa ut sitt hjärta. 
 
Ärligt talat. Ibland känns det som om jag vore född 1974. 
 
För några månader sedan , vid en jobbintervju frågade chefen hur skulle du vilja beskriva dig själv?
 
Jag så drömmare med ett säkert leende. Kanske är jag en sådan som väljer att måla molnen rosa fast alla andra säger de är grå. 
 
Må Allah ge oss gott i dunya och i det efterkommande livet.
 
/ Z
Allmänt | | En kommentar |
Upp