memories for life

Salam aleikum go folk! Jag är en av systrarna som brukade blogga men jag tog lite paus från bloggandet ett tag,but now I'm back on track.😉 

Iallafall här är några bilder från min tredagsresa till Lübeck i Tyskland med klassen och vi hade jätte kul ma sha Allah! Minnen för livet<3

Peter pan båten 

Inside the boat 
Vårt lilla rum
Restaurangen

Bubbelbadet vilket jag aldrig bada i #hijabiproblem

Hotellrummet 

Så pulig frukosten var😍
Vi åt massor med choklad hahah
Man måste väl shoppa lite😉

En goodiebag från marsipan fabriken vi besökte 
Och några random pictures


Allmänt | #lübeck #klassresa #minnen #marsipan #Tyskland, #lübeck #klassresa #minnen #marsipan #tysklans | | En kommentar |

My days in pictures + boktips

Asalamu alaykum.
 
Livet är enklare i bilder tänker jag .. eller är det verkligen så?
 
 
 
1. Matte nationella kurs 2b - kan helt enkelt säga att det var svårare än vanligt. 4 timmar av stress , ångest + ständigt suddande och drickande av min smoothie + ramlösa. Alhamdulilah fick jag ett bra resultat samma sak för majoriteten av klassen.
 
 
 
2. Sista veckorna i skolan innebär för oss tidiga morgonar utan frukost.Så vad gör man då? Rekommendation dra till din lokala hemköp få med dig lite kaffebröd + yoghurt sedan springer du tillbaks till skolan för en runda i skolmatsalen om du har lika stor aptit som oss.Varje gång jag ser grönsaksgryta med kanel på matsedeln tänker jag ........?
 
 
 
 
3. När man rullar in på random D.I.Y affärer som TGR eller Systrarna grene och får se denna söta tavla för ett nice pris. Älskar simpla quotes som handlar om allt möjligt.Hoppas att jag kan göra en egen snart + har lite chai burkar som jag tänkte dekorera In sha Allah kanske göra tutorial?
 
 
 
4. Vårt andra hem - bibblan. 
 
 
 
5. När man har sorgligt för mycket fritid och hänger på med ungarna till det närmaste froyo stället. Man lär sig lätt att ångra sig när priset för två små skrika barns val blir mellan 62-67 kr. Fast diggar detta ställe de har allt från jordnötsmör till färska frukt som tillbehör , min hjärna tänker direkt act healthy now.
 
 
BOKTIPS
 
 
 
Förbjuden kärlek av Bali Rai
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | 2 kommentarer |

2014 appar

Asalamu alaykum. Hoppas ni mår super här sitter jag och tänker på ..... inlämningen som jag inte börjat med än ... khair in sha Allah. Som sagt en intressant vecka med full schema Alhamdulilah vår sista intensiva vecka sedan är det bara lönt att komma till skolan. Anyways tänkte idag ta upp ett par sjuka appar som jag bara LOVE.
 
1. KLIPSTER 
 
Om du är en fattig student som de flesta av oss tror jag att 20 % rabatt kommer spara dig massor i ditt lilla nudel liv. Enklast är att checka in med platsen man bor på låt oss säga STHLM stad då kan du kolla upp alla de erbjudanden affärerna nära dig har. Kommer ihåg när en vän bara jag ska dra till Pressbyrån för att hämta gratis tropicana and I was like whöt :)
 
 
 
 
 
 
 
 
2. DUOLINGO
 
Det här appen kan jag inte vara utan, om du är en språkfantast som jag kan I really recommend denna. Det finns runt 5 europeiska språk kan man säga så ens hahaha? , Franska , tyska , spanska o.s.v det finns dagliga lektioner du gör som är nästan quiz baserade lite spel där du tävlar med andra om lektionen vidare skriver man orden men också bilder finns. Ett roligt och enkelt sätt att lära sig språk. Kanske efter 3 månader du talar språket :) hoppas de tar med språk som koreanska eller mandarin då skulle jag skrika från 7 våningen.
 
 
 
 
3. DailyDua
 
Åkallelse för morgon till kväll skulle önskat om de inkluderat flera. Arabisk text och bilder medföljer sedan finns det också en inspelad röst vid varje dua om du icke kan den. Tycker att den passar amazing till barn men också vuxna. Hatar bara att min ljud på den appen släckts av hehe :D. 
 
 
Allmänt | #apps, #reco, 2014, tips | | Kommentera |
Upp