Avtal och sista intervjun

Asalamu alaykum. 
 
 
Vilken varm dag Ma sha Allah , samtidigt bär alla jätte tunt sedan kommer man själv med svart abaya jag kände mig som en vulkan Må Allah underlätta för alla som täcker sig. Jag är över taggad att dra till stranden någon dag , strand = med italiensk glass I need sorbet in my life. Annars har jag hängt på kontoret med mina chefer och skrivit avtal för att sälja rättigheterna till dokumentären. Alhamdulilah jag blev sjukt överraskad när de berättade om hur utställningen skulle se ut och hur alla var helt supportiv haha :D. Majoriteten som ställer ut är författare , satirtecknare = äldre , verkar som att jag är den enda ungen som ställer ut ett verk. Annars har vi hängt hem hos en kompis som har en jätte gullig kanin som heter Kim Kardashian haha den åt till och med havreflarn. Vi hann också med att genomföra intervjun även om det var för mycket skratt at times de medverkande var för roliga så man kunde icke filma eller fotografera :D.Nackdelen var att jag kom hem runt 22. nångting bara för att jag missa bussen + att jag hade mitt skolkort som funka till 20.00 :/. Massa drogade typer som kastade glas i torget fett scary men Alhamdulilah vi klarade oss. Kan fatta varför man ej ska vara ute efter Maghrib bönen :). Vill bara säga tack till ett par crazy types som är en del av ett gäng hippos som jag tycker är bara grymma dagligen , jag tackar också den ena av dem som lånade mig en retro klockish den behövdes. Annars kommer nationella upp snart + lite första maj stuff hoppas inte socialisterna övertar hela stan , det kommer bara leda till att I need a cykel istället för busskort den dan damp = ilandsproblem. 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Masr och aprikos

 
Asalamu alaykum. Hon är ung , vacker som solen men hennes ögon bär på oförlåtna livsminnen. Hon är Sofia Elhillo.
 
 
 
Jag och fruktvatten me love it , annars har jag avslutat en härlig dag med ett par nordafrikaner och min bästa fotograf lamich , solen skiner Ma sha Allah hoppas the weather stays like this :)
Allmänt | | Kommentera |

Sommarlov som dröjer och ... del 7

Asalamu alaykum. 
 
Jag hoppas innerligt att ni alla mår bra :) , de senaste veckorna har min schema varit all för tight därför har jag icke kunnat lägga all den tiden jag ville på bloggish. Grejen är att vår film har snart sin deadline , nationella prov kommer upp , vi har prov/inlämningar 24/7 on top of that är man städerska hemma sedan skall ha man ha ett så kallat liv också so? Det är i sådana här tider där man tappar nog sin iman man hinner icke med extra sunnah böner o.s.v . Sanningen är att man hinner om man planerar rätt vilket jag rättare sagt suger på men In sha Allah khair. Vi borde prioritera jannah före dunya Må Allah underlätta för oss , Ameen.Annars hoppas jag på att lägga av med dåliga habits haha som att småäta eller inte göra "små" läxor i tid , ja the list goes on .... Som nog en mini fun day ska jag nog efter att jag är klar med stress plugget göra en mini review på random asiatiska snacks In sha Allah med buddies. Sedan hoppas jag också kunna dra till Köpenhamn på någon konferans med kvinnoförening jag är engagerad i , hopefully det kommer bli kul men det är i JUNI , (Om vi lever ens Allahu A3lam) In sha Allah. 
 
 
Del 7 
 
Jag sitter helt ostörd i mitt lilla rum , eller rättare sagt det blågula rummet full med posters som jag delar med min lilla syster tjejen tror att hon kommer spela Barca , dream on kid. Men wallah visst när vi var små trodde vi att vi skulle kunna drömma så långt så möjligt , bli allt vi ville.. Ja livet är väl inte så när verkligheten örfilar blatte kids varje dag i förorten eller vet du vad deras föräldrar sålde sina geter för att komma hit , torra barn.Men anyways försöker börja på min uppsats eeh den skall lämnas in om cirka ... 5 timmar, jag prokastinerar lika mycket som ett lamm SubhanAllah. Dörren gläntar till morsan står och ropar att jag borde nog dra på en shoppingrunda till ica för att köpa ett helt fotbollslag mat , hon skriker nästan - Zahraaaaaaaaa. Värsta blatte signalen men man vänjer sig som sagt jag är den där "duktiga" dottern , den enda hon har , alla mostrar stoppar mig på gatan och bara Ma sha Allah medan de egentligen talar bakom morsans rygg. I know mama riskera mycket för oss , hon drog iväg från mannen som stal hennes drömmar och mål i livet , nu är hon a sell out i vårt lilla blatte samhälle bara för det. Jag beundrar henne sanning , på gud som ungarna i gården säger lol. Det regnar droppar av guld samtidigt som jag försöker värma mina händer , hoppas kön idag inte är lika lång , jag ska ju bara grabba några frukter för ungarna + lite mjölk o bröd , hur svårt kan det va? Jag står vid frukt avdelningen , när någon plötsligt ropar - Zahraaaa , bestört tänker jag jag kanske har ff paranoia , morsans röst. Men det visar sig vara Sabina , hon kramar hårt som vanligt. - Jag har inte sett dig sen ... ,  en awkward hes röst ba , - jaa mm. Hon germig en världslång förklaring att lalalalalaalalal. I slutändan står vi där och skrattar om killen som hon var med , danis vän. Tar en funderare , hehe sysslar jag med baktaleri nu? Vi ställer oss snabbt i kön efter ett par rundor där vi även hann med kyldisken yall know Ben and Jerry är the thing. Jag vänder mig om , mina ögon lägger märke till den unga niqab tjejen , hennes ögon lyser av glädje och jag beundras av hennes unga ålder och hennes mod att bära.Sabina kollar också hon berättar att hennes mormor brukade bära en sådan tills hon en dag bytte till jilbab. - Extreme makeover wow mormor är gangster I know skrattar hon , men Zahra jag har en sådan där fransk jilbab hemma om du vill prova. Jag ler lite osäker och frågar mig själv kommer jag någonsin bli lika perfekt som hon där unga tjejen därborta några meter bort ifrån mig?
 
 
 
 
 
 
 
Story - Mitt liv | #hijabday #hijab #gustav #islam #systrar #muslimah | | Kommentera |
Upp