Alla dessa frågor

Asalamu alaykum.
 
 
Tumblr bjöd på frågor som var ping pong , låt oss se hur det går med att besvara dom. 
 
 
Är du ifrån jorden?
 
- Nej min moder 'är alien så jag blev deporterat hit till ......
 
 
Vilken  film favorit film har du?
 
 - La Haine , fransk förortsfilm inte att jag direkt dras till smågangsters men som den nörden jag är vad gäller att se tagningarna , bilderna , hela redigeringen samt det magnifika manuset blev jag såld bre.
 
 
Vilka hobbies har du?
 
- Om jag har ett liv brukar jag helst umgås med för mycket folk vilket jag egentligen inte gillar #introvertfaständåextrovert. Men ärligt talat läsa böcker helst sådana som har något poesiaktigt i sig , nu läser jag Johannes Anyurus "Det är bara gudarna som är nya". Gillar redigera film , laga mat som är annorlunda , jaga saker på matbutiker.
 
 
Har du en hemlig obsession?
 
- Hmm , soffor , jag brukar hålla på med kuddar och gömma mig liksom. Typ gräva mig där tills jag tycker att allt är lugnt.
 
 
Ett ställe du vill dra till?
 
- Seed Hoddeok ,en matvagn som serverar allting koreanskt , bingsu , hoddeok allt finns här .Vill smaka på deras koreanska pannisar , får se om man kan smita undan dit snart in sha Allah :)
 
 
Har du varit mobbad?
 
- Det gick från 0-100 , jo faktiskt både i lågstadiet och när jag började på en helt annan skola när jag var lite äldre. Man lär alltid minnas hur otäcka barn kan vara , det viktigaste är att bygga sig upp alltså sitt självförtoende utmana dig själv , kom ihåg att vara unik är fettare än att vara som alla andra.
 
 
Någon maträtt du hatar?
 
- Paprikor som folk fyller med alla möjliga grejer som ost , ris eller kött. Det här är inte min grej , hur kan man äta paprika så mjukt? ... Nu kommer alla mina turkiska amies radera mig från deras liv :(
 
 
Har du någonsin slåtts med någon sedan vunnit?
 
- Jag strypte en tjej med hennes halsduk sedan jagade hennes storasyster mig  , jag sprang hem. Vem vann?
 
 
Hur beter du dig runt 2.00 på natten?
 
-  I detalj så letar jag efter snacks i kylskåpet som jag öppnar 100 gånger , sedan brukar jag väl stirra på den glömda uppsatsen. Sist funderade jag väl nog på ... om jag någonsin kommer få grepp på min prokastinering :/
 
 
Hatar du någon?
 
- Hat är ett starkt ord #PKsvar , tror mer om jag ogillar en del individer brukar jag se till att jag aldrig ser dem , jag diggar bara positive energi. Men nej jag hatar faktiskt 0.
 
 
Berätta om något du minns från läger...
 
- Det här var ett tag sedan , vi var ett helt gäng som chillade i denna ö , mitt i sanning och konka leken börjar vi höra röster som sjunger på ett främmande språk. En tjejkompis i vår squad börjar sjunga tillbaka medan vi andra nästan ryser med skräck. Det kom fram två unga killar , som började sitta med oss och den ena av dom var en lysande sångare. Som sagt åk aldrig på läger #baraweirdppldär.
 
 
Säg något om sköldpaddor.
 
- De är gigantiska , kan man äga en? #ringgreenpeacellernåt
 
 
Nämn en grej du ogillar som du gör.
 
- Tänker för mycket om inget.
 
 
 
/ Zeinabina var namnet
 
Allmänt | | Kommentera |

14 advice

  
 
1. Ta många pauser, ta ledigt och låt kroppen, intellektet, själen få vila. Ledighet är essentiellt för att kunna växa och göra sitt bästa.
 
2. Ta hand om ditt hår. Vårda håret och undvik kemikalier!
 
3. Älska mycket och ge ditt allt. Håll inte tillbaka, krymp inte dig själv för andras bekvämlighet. Le mycket och var glad även om andra undrar vad det är för "fel" på dig, kill them with your smile!
 
4. Vill göra en förändring så var bered på att det kommer bli obekvämt. Få historiska människor hade alla vid sin sida när de tex bestämde sig för att kämpa mot orättvisa, förvänta dig därför inte solsken och en stöttande publik när du väljer att uttrycka dina åsikter och gör din röst hörd. Ha tålamod, den som väntar på någonting gott väntar aldrig för länge! 
 
5. Människor kommer alltid ha en åsikt om dig oavsett vad, varför inte då göra som man själv vill? Easy ekvation ;) 
 
6. Du måste inte alltid bevisa något för någon. Det bästa ska delas med en själv först och främst men även nära och kära, inte nödvändigtvist hela världen. Bevara din integritet och bespara dig själv energi genom undvika känna press till att alltid visa för världen vad du har. Njut av måltiden, utsikten, gåvan, vänner utan att att ständigt  uppdatera de som inte finns på plats, lägg ner mobilen och ge dina nära din fulla uppmärksamhet. 
 
7. Du är du innan du är någons syster, mamma, vän, arbetskamrat, fiende mm
 
8. Återvänd till din skapare. 
 
9. Du har förmågan till att bli det du önskar, just dua it!
 
10. Livet är kort. 
 
11. Förlåt dig själv och ha tålamod, var din egen vän. 
 
12. För att växa som människa måste du våga gå ut ur din bekvämlighets zon och sätta dig själv i arbete.
 
13. Lyssna med avsikten att förstå inte med avsikten att svara.
 
14. "...Men det kan hända att något är er förhatligt och [ändå] är detta ett gott för er; och det kan hända att ni älskar något och [ändå] är detta ett ont för er - Gud vet, men ni vet inte."  (2:216)
 
/ Naima
Allmänt | | En kommentar |

The essence of the ummah❤️Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp