#HATERS

Asalamu alaykum.
 
 
Har du någonsin haft individer nära din omgivning som bara är negativa typer som hatar på ditt sätt att vara det vill säga din personlighet, åsikter samt rent av hur du ser på livet. Man undrar alltid hur skall man hantera sådana människor och hur ska man gör för att bli den självklara vinnaren i situationen.
 
 
1. Var uppmärksam på hur de talar helt enkelt vad som kommer ut ur deras mun vare sig det är i Facebook eller rent av in real life. Fråga dig själv, är det här nyttigt för mitt intellekt? 

 
 
2. Om du fortfarande inte kan undvika de här människorna för de umgås med bekanta eller hänger där du också spenderar din tid ge dom the silent treatment.  Det innefattar att du bara stirrar tyst varje gång ni stöttar på varandra, det här visar att du inte har tid med skräp-snack. ( Haha glöm inte din salam bara)
 
 
 
3. De kommer troligtvis se ut på ett sådant här sett :
 
 
 
4. Om du fortfarande har dom på din vänlista eller telefonnr samt ser dom i Facebook grupper då är det bara radera. För deras negativa energi finns på ditt flöde, varför utstätta dig för huvudvärk som inte ens Alvedon kan bota. Deras passiv-aggresiva quotes eller små kommentarer ska inte finnas i din vardag.
 
 
 
5. När de sedan klagar till bekanta om hur du raderade dom o.s.v. och börjar skriva inlägg om fejka människor kan du dricka din färska citron vatten medan du nog flinar så här ...
 
 
 
6. Grattis! Till ditt nya liv. Nu kan du fira med lite grymma samtal om allt mellan himmel och jord med människor som du klickar med det vill säga din squad. Annars gå på träffar för ungdomsförbund, en viss sport eller varför inte mosken.
 
 
 
7. Efter en tid kommer nog människor som antingen inte känner till situationen, fråga dig om den där gamla vännen eller människorna. Du kan nog svara ärligt JAG VET INTE RIKTIGT HUR DET GÅR FÖR HEN ELLER HUR HEN MÅR. 
 
 
8.  Du bör alltid påminna dig själv varför du tog de beslut som du gjorde samt hur det kommer bidra till ditt grymma liv. Bli inte provocerad av folk samt genomför inget dumt som du inte kommer orka stå för under domedagen.
 
 
 
 
9. Det här är bara Dunya så du kommer möta både surt och sött, livet är grovt intressant. Personliga konflikter sker överallt det handlar bara om hur du väljer att agera. Ska du anpassa dig som alla andra eller ska du vara dig själv?
 
 
 
10. Fortsätt vara en fett individ och försök ständig utvecklas som människa, vi har alla svaga sidor men de bästa av oss är de som förbättrar sig ständigt. Häng med din squad, do you människa. Bry dig om vad som är ditt, engagera dig inte i samtal som inte leder någonstans. Positive vibes only!
 
 
 
 
Allmänt | |
Upp