Konsten att ha ett liv

Asalamu alaykum!
                                                                
 
 
1. STÄNG AV alla de sociala medier som inte bidrar något nytt eller positivt till ditt liv. Det kan vara tjatiga Facebook grupper där folk bråkar konstant eller Instagram som flödar av materialism. Om du diggar en viss sida, stanna kvar och använd den på ett sätt som bidrar till din growth.
 
 
 
 
2. LÄS - För att utvecklas som person behöver du höra, se och lyssna på andras berättelser! Du börjar bli nyfiken och ha förståelse för livet samt att det finns en tydlig skillnad mellan att ha kunskap och att inte ha kunskap.
 
 
 
3. VAR ENSAM. Jag tror en quote som verkligen summerar allt jag kommer nämna är Be alone, that is the secret of invention; be alone, that is when ideas are born - Nikola Teslai. Att hänga med sig själv kan låta verkligen torrt, men tänk dig du har ingen som stör dig när du nördar dig i konstiga intressen, du har tid för att läsa samt leva i nuet genom att bara vara. Sedan är det alltid najs att träffa vänner när du vill och samtala om allt.
Här kan du checka ut en gullig video!
 
 
4. 
 
LÄGG DIG INTE I. Det vill säga spara din energi på att bry dig för mycket om andras livssituation, reflektera inte över saker som inte har med dig att göra. Allt från Expressens skräp artiklar om kändisar till baktal om närstående. Om personen frågar dig om råd , ge om du känner dig bekväm annars fortsätt leva.
 
 
5. SKAFFA HOBBY. Själv bakar jag 24/7 skojar när jag får en kick bara. Men jag sysslar med att lära mig mycket om hur man tillverkar egna ansiktsprodukter alltså naturliga. Genom att spendera din tid på något du brinner för blir det extra kul.
 
 
 
Allmänt | |
#1 - - J:

Älskar er blogg och särskilt det här inlägget, verkligen behövligt!! Keep it up tjejer.

Svar: Ah tack för den fina kommentaren den behövdes, "skickar massa positive vibes" roligt att det uppskattas <3
sakina.blo.gg

#2 - - Hijabistyle.blogg.se :

Mash'Allah inspirerande inlägg! Love it, och er blogg!

Svar: Aaaw tack, din blogg är super!!!!!
sakina.blo.gg

Upp