Vad läser du?

Asalamu alaykum.
 
Hur går sommarlovet?  Nu skall jag tipsa er om ett par sidor som ni kan läsa ute i sommarstugan eller vid parabolen i din balkong i orten.
 
 
1. Productive Muslim - De bästa islamiska artiklarn kommer härifran skrivna av diverse people från hela världen med olika bakgrund. Det som jag älskar är hur de ger PRAKTISKA tips på hur man skall bli en bättre människa, samt hur de också inkluderar egna erfarenhet så att man kan relatera till de dom skriver.
 
 
2. Muslimgirl.net- Alltså ärligt den bästa sidan hands down för unga tjejer med muslim bakgrund, de har allt från grymma artiklar till poesi. Det jag gillar är att sidan alltid hänger med det som sker i världen samt att min favvo individ på Tumblr är skribent här @niqabisinparis.
 
 
 
 
3. Aquila Styles. Tror den här tidningen egentligen kommer ifrån Asien men som tur är finns den också på engelzi. Här har de alltid nyheter som vi oftast inte alltid ser på andra medier och här har de artiklar om viktiga ämnen som välmående m.fl.
 
 
 
 
 4. Muslimatter.org. En mer traditionell sida men med grymma skribenter som oftast behandlar  viktiga ämnen inom ummahn. De har också nyheter som är aktuella för den muslimska världen,älskar Umm Zakiyyahs inlägg.
 
 
 
/ Admin
 
 
Allmänt | |
Upp