En ny resa?

 
 
Asalamu alaykum.
 
Det här inlägget är inte av den vanligare typen ...
Du vet de flesta där vi lägger upp om tips på hur NI kan börja göra detta eller kolla diz och använda that. Utan istället ska fokus ligga på sanningen.
 
För alla unga fina och smarta tjejer som klickar in i den här bloggen varje dag/vecka/månad/år eller you name it. Vill vi bara meddela att vi inte alltid är dom ni ser på bloggen. Vi är inte fitnessfreaks som hänger på gymmet och läser ut hadith böcker var tredje dag samtidigt som de har grymma "grejer" på gång i deras upptagna liv. 
 
Allt man ser på internet reflekterar inte alltid det riktiga livet. Vi gör misstag och går igenom prövningar på samma sätt som alla andra. Vi genomför uppgifter ibland prokastinerar vi på annat. Det är normalt att vara ibland vilsen eller operfekt som vissa beskriver det.
 
Livet är inte en väg utan det finns flera vägar till slut målet som är jannah. Många av den senaste tidens händelser i våra egna liv visar tydligt på att när man är ung begår man en del misstag ibland kan detta gå ut vänskaps-relationer och annat. 
 
Du måste välja din väg, den som känns rätt. Det är väldigt enkelt att ibland klicka igenom någon annas liv genom instagram eller blogg och tro automatiskt att den människan funnit lycka. Men det är också viktigt att inse att bakom bilderna finns en verklighet som inte är baserat på din fantasi. 
 
Den här bloggen började med fem helt olika personligheter som brukade agera skribenter idag är vi två. Någon flyttar annan gifter sig den tredje kanske försöker finna sig själv. Det här sker inom loppet av några månader eller år. Tiden går men vart är ditt liv? Vi hoppas bidnillah producera grymma inlägg som kommer berika oss och er in sha Allah. Vi kan inte tacka er nog för ert enorma stöd genom era fina kommentarer och entusiasm. 
 
Må Allah samla oss i Jannah. 
 
P:S Vi finns alltid här om du har några funderingar/frågor eller bara rent av stöd.
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Har läst bliggen snart ett åpr, ville bara söga tack för denna fina blogg tack för att ni lägger er tid och skriver och delar med er tack för allt må Gud beskydda, bevara och belöna er!

Svar: Må Gud belöna dig för de fina orden, det är så himla najs att höra att den är bra.Det är inte alltid vi tror det själva ;)
sakina.blo.gg

#2 - - fardus:

Jättebra skrivet!!!!!! Mash Allah!
Ameen.

Upp