14 advice

  
 
1. Ta många pauser, ta ledigt och låt kroppen, intellektet, själen få vila. Ledighet är essentiellt för att kunna växa och göra sitt bästa.
 
2. Ta hand om ditt hår. Vårda håret och undvik kemikalier!
 
3. Älska mycket och ge ditt allt. Håll inte tillbaka, krymp inte dig själv för andras bekvämlighet. Le mycket och var glad även om andra undrar vad det är för "fel" på dig, kill them with your smile!
 
4. Vill göra en förändring så var bered på att det kommer bli obekvämt. Få historiska människor hade alla vid sin sida när de tex bestämde sig för att kämpa mot orättvisa, förvänta dig därför inte solsken och en stöttande publik när du väljer att uttrycka dina åsikter och gör din röst hörd. Ha tålamod, den som väntar på någonting gott väntar aldrig för länge! 
 
5. Människor kommer alltid ha en åsikt om dig oavsett vad, varför inte då göra som man själv vill? Easy ekvation ;) 
 
6. Du måste inte alltid bevisa något för någon. Det bästa ska delas med en själv först och främst men även nära och kära, inte nödvändigtvist hela världen. Bevara din integritet och bespara dig själv energi genom undvika känna press till att alltid visa för världen vad du har. Njut av måltiden, utsikten, gåvan, vänner utan att att ständigt  uppdatera de som inte finns på plats, lägg ner mobilen och ge dina nära din fulla uppmärksamhet. 
 
7. Du är du innan du är någons syster, mamma, vän, arbetskamrat, fiende mm
 
8. Återvänd till din skapare. 
 
9. Du har förmågan till att bli det du önskar, just dua it!
 
10. Livet är kort. 
 
11. Förlåt dig själv och ha tålamod, var din egen vän. 
 
12. För att växa som människa måste du våga gå ut ur din bekvämlighets zon och sätta dig själv i arbete.
 
13. Lyssna med avsikten att förstå inte med avsikten att svara.
 
14. "...Men det kan hända att något är er förhatligt och [ändå] är detta ett gott för er; och det kan hända att ni älskar något och [ändå] är detta ett ont för er - Gud vet, men ni vet inte."  (2:216)
 
/ Naima
Allmänt | |
#1 - - Escaaaa:

Vilka härliga och varierande tips ma shaa Allah :)

Svar: Jazakhallau khairan ❤️❤️
Muslimah`s

Upp