Konsten att baka

Asalamu Alykum!

Idag tänkte vi bjuda på lite inspiration från en av våra bloggares vardag som pluggar till ett intressant jobb. 

Tårtor, bröd och allt möjligt görs i vår arbetsplats aka min skola. När man pluggar på detta program har man ibland den praktiska delen i skolan nämligen ett riktigt bageri. 

Det roligaste har varit att genomföra studiebesök på olika platser nämligen en marsipan fabrik i Tyskland ... Glömt staden men det var roligt massa provsmaka på lyxig praliner och vi hade balla dräkter på oss. Pistage marsipan , mandel sort man lär sig med tiden :P. En annan över nice sak är när vi får lära oss icke svenska bakverk från andra länder eller prova på trender inom bakvärlden.

Det märkligaste var när jag fick en beställning från en känd fashion bloggare .... Det slutade med att jag blev för stressad och hon .. Tyckte priset var .... 

För alla mina hijabis skulle jag säga undvik all alkohol och kött som inte är tillåtet inom vår religion. Från början vår noga med att säga till skolan att du inte vill genomföra en del moment. Resturang linjen rekommenderar jag inte eftersom det är mycket kött och annat som man hela tiden är tvungen att arbeta med. 

För alla kära amatör bagare hemma använd bra produkter och var aldrig rädda om att prova att baka nya ibland på en mer avancerad nivå. 

Sist men inte minst när ni handlar ute eller äter ute kom ihåg gelatin och massa annat finns i flera produkter #halallife / Sri lanka flickanAllmänt, Plugg | |
Upp