Viet och livet

 
 
 
Asalamu alaykum.
 
Vår update är fett slö och för 123 gången ber vi om ursäkt för  tomma sidor under flera dygn. Flera deadlines samma vecka för hela gänget speciellt Sadia som är riktigt upptagen #makeduaforallofus.com
Må Allah underlätta skolgången för er också :P
 
Idag hann vi träffas för att egentligen kicka igång vår podcast men tiden var knapp istället käkade vi på ett riktigt najs Vietnamesiskt/Raw/Vegan place där beställde vi Bahn mi baguetter med Quorn och någon nudelsoppa. Grön te med is , massa lemonader samt en as god viet kaffe som vi bara måste prova en annan gång.
Efterrätt ... vem beställer kladdkaka med chili? Sri lanka beteende resten av oss andra utan Aish tyckte att kombinationen var onormalt stark. 
 
Vi hann tömma våra fickor på brillor inför den kommande våren och billiga masonjars från TGR. Annars måste man vakta sin inkomst ett tag , kanske planerar en del av gänget att åka iväg till någon islamisk konferans eller så är studenten allt för kostsam? Allahu A3lam. 
 
De flesta av oss här kommer 0 på om vad vi skall skriva som ni läsare kan digga som bäst och inspireras mest utav. Gillar ni de tjatiga vardagsinläggen , islamiska reminders eller något nytt som vi kan ... inkludera? Storyn "Mitt liv" lär avslutas snart in sha Allah så håll utkik :)
 
/ era bloggare 
 
 
Allmänt | |
#1 - - ɑ n n i k ɑ:

Mums!

Svar: :)
Muslimah`s

Upp