Eid ul fitr

Asalamu aleykum ... Eid Mubarak :) 

Dagen har börjat med en sömnlös natt för en del av oss medan andra snarkat ihjäl sig på soffan , när man nämligen anmält sig som volontär för Eid bönen kan man skylla sig själv! 

Solen gick upp medan mattor och mickarna testades inför salah som skulle hållas på en öppen park lite coolt att genomföra det som profeten brukade (saws). Systrarna dök upp och därefter började det hårda arbetet att samla zakah pengar, dela påsar för skor , hitta stolar åt äldre o.s.v Man lärde sig nog vad sabr är , det varma vädret gör folk lite irriterade typ men Alhamdulilah :) Ett härligt gäng och leenden man fick från ungarna när man delade ur högar av godis was beautiful ..

Efter timmar av sömn drog vi iväg till en gala för Gaza som nog var inte direkt i vår smak ( musik och massa annat tråkigt)  men som tur nog jobbar käraste Suhu där och vi hängde ett tag sedan en snabb resa till Starbucks. Vidare chillade vi i samma ställe med The Taraweh girls  +  en systers bror och även en ung broder som konverterade till islam. Såklart frågade vi hur kom du till ? Dagen slutade med att vi alla drog tillsammans iväg till Pizzeria och åt iväg livet. Enorma lärdomar drogs ifrån denna korta dag och vi tackar Allah för allt och alla människor som vi har i våra liv. 

Allmänt | #Eid #Bayram #2014 #muslimer #bön | |
#1 - - fardus:

Eid Mubarak till alla er! :)
Saknat er blogg, må Allah acceptera alla våran fasta. Massa kramar <3 <3

Svar: Amen❤️
Vi står bakom våra namn ...

#2 - - naima:

time flies like battarflay

Upp