50 blickar och en hijabi

Asalamu alaykum.

Med en tveksamhet leende kom jag in i mötet och jag kände mig väldigt out of place. Massa äldre kvinnor med höga positioner i samhället and am like who am I ? Men Alhamdulilah det gick sjukt bra , alla bidrog med en massa ideer och faktiskt ett par balla skämt.

Vi förbereder och diskuterar aktiviteter och teman som berör invandrarkvinnan inför nordisk forum 2014 som skall hållas i Malmö Wohoo. Jag hoppas att alla feminister + kvinnor kommer dit , det kommer bli häftigt In sha Allah. Annars har jag fikat som en kossa I need to hit the treadmill soon boy.

Ibland känns det konstigt att vara den enda hijabin i rummet wallah seriously man känner sig så himla mobbad nää bara skojar lite exotiskt är man väl kanske? Oh Allah knows ibland blabar jag som en jobbig 5 åring. Är sjukt taggad för lovet hoppas på att starta igång med mitt filmande. Undrar om jag skall dra till SUM this year we will see In sha Allah kanske stötter man på ett par old school vänner you never know. Dumt att man anmälde sig som funktionär haha :D

Walaikumsalam
Allmänt | #muslim #life | |
Upp